Skolen på Duevej

Formand for skolebestyrelsen: Jan Neiiendam

Cyklistprøve 15. maj 2018

• Jan Skjoldborg den 18-06-2018

Torsdag i denne uge blev årets Columbusæg uddelt. Columbusægget gives til ildsjæle, der gør en særlig indsats inden for børne- og ungeområdet i Frederiksberg Kommune. Burhan modtog et Columbusæg for sit arbejde med unge på Klub Jokeren, i SSP-regi og ikke mindst igennem frivilligklubben All Stars. Her har Burhan været rollemodel og brobygger. Burhan har blandt andet lært de unge i bebyggelsen Stjernen om vigtigheden af at få sig uddannelse og følge de demokratiske spilleregler i samfundet.

• Jan Skjoldborg den 15-08-2016
    Her på Duevej tilbyder vi mindfulness i indskolingen. Men hvad vil det egentlig sige at være mindful, og hvorfor er kurset særligt givende for indskolingens elever? Hør i filmen underviser Pia Demsitz fortælle om kurset og vær en flue på væggen til en enkelt session.