Brevduen

Design og byg til Arktis

7.C har deltaget i et projekt Design og byg til Aktis, der er en del af et større nordisk kulturfremstød med fokus på arkitektur og design.

7.C samt en russisk 7. klasse blev stillet samme opgave:
Arktis er det nordligste område på jordkloden, og de seneste år har der været fornyet fokus på Arktis, især inden for arkitektur, byplanlægning og infrastruktur. Men hvordan designer man et sted, som har et så ekstremt klima og med hvilke materialer? Hvad er arkitektur? Hvordan tænker og arbejder arkitekter, hvilke metoder og redskaber bruger de, og hvordan kan man selv arbejde med at sætte form på en ide?

Til venstre kan man se eksempler på , hvordan elever greb opgaven an.

• Jan Skjoldborg den 05-10-2016
    Her på Duevej tilbyder vi mindfulness i indskolingen. Men hvad vil det egentlig sige at være mindful, og hvorfor er kurset særligt givende for indskolingens elever? Hør i filmen underviser Pia Demsitz fortælle om kurset og vær en flue på væggen til en enkelt session.