Undervisningsmiljøplan

I 2009 startede vi med at lave en undervisningsmiljøundersøgelse i henholdsvis 2.,4.,6. og 8. klasse.
I elevrådet blev det taget op at forholdet mellem de store og små elever var dårligt. Baseret på det, og resultatet af undersøgelsen blev der snakket om at lave en dag, hvor man skulle gøre forholdet bedre. Læreren i elevrådet, Katrine, tog initiativ til at få denne dag gennemført. I løbet af flere elevrådsmøder, kom der en masse forslag og ideer på bordet.D. 19.maj 2010 gennemførte skolen resultatet af elevrådets hårde arbejde. På dagen blev alle elever fra børnehaveklassen til og med 8.klasse delt ind på 30 hold, hvor hvert hold var blandet af alle klassetrinnene. Elevrådet havde fundet på 16 forskellige aktiviteter, som holdene skulle ud og prøve, dog nåede man ikke at prøve dem alle. Alle fik en god dag ud af det og forhåbentlig blev forholdene bedre.

Natasha Lund og Johannes E. Mortensen
UVM repræsentanter