Opslagstavlen

• Indskrivning til kommende børnehaveklasser på Skolen på Duevej

Skolen afholder informationsaften mandag d. 19.11.18 kl. 19.00 - 21.00 i den øverste gymnastiksal.

Programmet for informationsaftenen er:

Introduktion til skolen og dens værdier ved skoleleder Niels Christophersen og viceskoleleder Lisbeth Kjærgaard

Herefter vil vores børnehaveklasseledere fortælle om livet i børnehaveklassen og om måden vi arbejder med børnene.
    Til slut fortæller SFO leder Hans Folmer om SFO´s pædagogiske aktiviteter og om vores introforløb (kaldet Majperioden) for jeres børn i maj og juni måned.
    Informationsaftenen er kun for de voksne – til gengæld er børnene meget velkomne …….

Onsdag den 21.11.18 kl. 17.00 -18.30,  hvor vi har åbent hus for både børn og forældre. Her vil I kunne møde og tale med børnehaveklasselederne og pædagogerne fra SFO og  ledelsen.  Vi byder på kaffe og saftevand og I kan se jer omkring i lokalerne. I ”fællesrummet” i gul bygning er der motorikbane for børnene og vi vil gerne advare om at det kan være lidt svært at få dem med hjem igen.

Alle er velkomne og vi håber at se rigtig mange af jer, som skal have barn i Børnehaveklasse i kommende skoleår

Mvh.
    Niels Christophersen